Team borto.nl steunt Make-A-Wish

In juni 2018 gaan wij een rally rijden in onze Citroën BX. Een lang-gekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat. We vinden het belangrijk dat ook anderen hun wensen in vervulling kunnen laten gaan en in het bijzonder kinderen met een levensbedreigende ziekt. Make-A-Wish Nederland vervult die wensen voor kinderen en willen hen daarom met onze road-trip steunen door iedereen op te roepen om geld te doneren.

Make-A-Wish Nederland
Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Make‑A‑Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make‑A‑Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make‑A‑Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Doneren
Als jij het belangrijk vindt dat Make-A-Wish wensen kan blijven vervullen, willen we je vragen om geld te doneren via onze doneeractie. Je kunt dit doen  via: https://www.doneeractie.nl/team-borto-steunt-make-a-wish/-16736 of gebruik gewoon de doneer-knop op deze pagina. De gehele opbrengst van de doneeractie gaat naar Make-A-Wish Nederland, waarbij wij persoonlijk de transactie-kosten aanvullen die doneeractie.nl rekent voor het aanbieden van hun platform.