Reizen

Dag 18: Magdeburg naar Amsterdam

By on 24 juni 2018

07:11 uur: Ik wil niet te veel op de zaken vooruit lopen, maar het lijkt er op dat we het gaan halen. Vandaag de laatste dag van onze trip rond de Baltische zee. Straks om 08:00 uur rijden we weg voor het laatste stuk naar Amsterdam, waar we vanmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur finishen.

08:22 uur: Rustig aan naar Amsterdam. Denkt iedereen nog even aan ons goede doel? De teller staat nu op EUR 1570,- en vandaag is de laatste dag. Onze wens is in ieder geval uitgekomen met deze reis. We hopen dat we door het steunen van Make-A-Wish, wij ook hebben kunnen zorgen dat de wensen van zieke kinderen kunnen uitkomen. Al is het er maar één!

Één van onze hoogtepunten was het wild kamperen boven de poolcirkel in het Noorden van Noorwegen. Daar hebben we natuurlijk drone-opnames van gemaakt.

Drone-opname wild kamperen Noorwegen

13:54 uur: In colonne van Hengelo naar Amsterdam. We hebben net met een grote groep verzameld in Hengelo bij de Ikea en rijden nu met z’n allen die kant op. Lekker rustig aan (90 km/h).

16:31 uur: We hebben het gehaald!! We zijn in Amsterdam!! In een grote colonne en met een warm onthaal. Ook gelijk de complimenten van de familie van de breurs voor onze blog in ontvangst mogen nemen. Het was erg leuk om op deze manier iedereen op de hoogte te houden en leuk om te merken dat we zo fanatiek gelezen werden.

Straks nog even de bijtjes en Brinky’s binnen halen. Die hadden helaas nog wat pech onderweg, maar zo komen ook zo binnen.

19:24 uur: Wat een raar gevoel. We rijden “alleen” en we weten waar we naartoe rijden en of we daar kunnen slapen en eten. We rijden naar Huis.

Het is wel een abrupt einde van zo’n avontuur. Dat was het namelijk wel. Al die landen, ervaringen, uitzichten, landschappen, auto’s, auto-problemen, kampeerplekken, hotels, feesten, kampvuren, bougie-kabels, maar vooral mensen. Wat leuk om al die verschillende mensen met allemaal hun eigen karakters, maar toch allemaal hetzelfde doel, te ontmoeten. Zowel de deelnemers, als de bewoners van de landen waar we doorheen reden, als de “thuisblijvers”. Het was leuk om jullie te leren kennen, maar ook leuk om jullie op de hoogte te houden via deze website. Ook grappig dat sommige familieleden beter op de hoogte bleven via deze site, dan via direct contact met “hun” team (we noemen geen namen).

Als laatste willen we natuurlijk vooral alle sponsoren bedanken die in totaal samen toch EUR 1660,- hebben verzameld!

Wij rijden lekker door naar huis, gooien de was in de machine en onszelf op de bank en gaan even een paar dagen bijkomen en terugkijken op een hele bijzondere reis!

Nog even voor de liefhebber: totaal afgelegde afstand: 9295 km.

TAGS
RELATED POSTS
3 Comments
 1. Wim

  24 juni 2018

  Jongens goedemorgen, ik wil even zeggen dat ik enorm trots op jullie ben wat jullie hebben gedaan en bereikt. Ik wens jullie bij deze een hele goede reis van het laatste stuk van de geweldige reis van de baltic sea rally, wel thuis👏👏👏👏👏👏🚙

 2. Chrisna koens

  24 juni 2018

  Welkom thuis jongens!!! Fijn dat jullie gezond en wel weer terug zijn!🤗👍. Ik heb genoten van jullie verhalen zo mooi om te lezen. Het was een heel avontuur. En de auto heeft het super gedaan . Citroën zal trots op jullie zijn😁. Jongens rust heerlijk uit even lekker bijkomen en lekker slapen in je eigen bed. Tot gauw groetjes van jullie ( schoon) moeder !😘

 3. Peter de Vries

  27 juni 2018

  Goed gedaan top!!! Nu weer lekker thuis bij Bumper en aangenomen broertje. Lekker uitrusten en genieten😉😉😉🐅🐅🐅

Comments are closed.

MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie