Reizen

Dag 17: van Walcz naar Magdeburg

By on 23 juni 2018

08:43 uur: Goed en lang geslapen en rond 08:00 uur weer op. Om 09:30 stonden we bij 2 andere teams die hier ook in de stad bij een hotel sliepen. De breurs zijn vast vooruit, die wilden nog shoppen in Polen. Nu rijden we in de regen richting Duitsland.

Het voelt wel een beetje als naar huis rijden. Vandaag nog een stuk binnendoor en dan morgen over de snelweg richting Amsterdam. Op dit moment hebben we trouwens 8269 kilometer gereden. Eens kijken of we de 9500 gaan halen.

11:59 uur: We zijn alweer in Duitsland. De planning is om vandaag in Magdeburg te eindigen, zodat we morgen meteen de snelweg op kunnen naar Amsterdam.

20:39 uur: We staan op een camping in Magdeburg. Er zijn hier aardig wat teams en we hebben met die teams het hok bezet waarin de locals voetbal aan het kijken zijn. De stress is voelbaar, want Duitsland moet winnen om door te gaan en ze staan nu 1-0 achter.

We hebben vanmiddag nog even snel een printer gescoord om de foto’s te kunnen uitprinten. Die hebben we in het roadbook geplakt om dat morgen te kunnen inleveren. We hadden thuis nog geen printer šŸ˜„

Morgen onze laatste dag. We moeten tussen 16:00 en 17:00 uur aankomen. Om 19:00 uur is alles klaar en rijden we het laatste stuk terug naar Hengelo.

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie