Reizen

Dag 13: Sint Petersburg en dan naar Estland

By on 19 juni 2018

15:10 uur: Vanmorgen eerst maar eens even wat dingen bekeken in Sint Petersburg. Een mooie, maar drukke stad. Ook veel toeristen, dat zal ook komen omdat een aantal wedstrijden van het WK hier gespeeld wordt. We zijn nergens binnen geweest, maar hebben wel de Hermitage gezien en een aantal kerken. Een mooie stad en leuke sfeer. Hier ook wel duidelijk veel meer ingericht op de Westerse cultuur.

Op dit moment zijn we met 3 andere teams onderweg naar de Russische grens en gaan we eens kijken hoe lang het duurt om Rusland weer uit te komen en Estland in. We horen al dat het regent in Estland, dus we zijn blij dat we hier in Sint Petersburg mooi weer hadden vandaag.

18:16 uur: Inmiddels 40 minuten in de rij voor de Russische grens. Paspoortcontrole is geweest. Lijkt nu te gaan om voertuig weer uitklaren en Zometeen de voertuigcontrole zelf. Daarna krijgen we natuurlijk ook de controle in Estland nog. Het kan nog wel even gaan duren dus.

18:41 uur: We zijn in Estland. In een uurtje, dus dat ging lekker snel. Nu naar de feestlocatie. Dat is nog 2 uur rijden.

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie