Geen categorie

Dag 6: Moskenes naar Gimsøya

By on 12 juni 2018

12:47 uur: Vandaag een lekker rustig dagje. De camping vlakbij de veerboot was een mooi plekje. Wel echt ingericht op campers, maar we konden vanmorgen lekker uitslapen tot half tien.

We hebben vanavond een feest voor alle teams in Gimsøya en hebben de hele dag om daar te komen. Het is ongeveer 2 uur rijden, dus we hebben genoeg tijd om wat mooie plekjes op te zoeken en wat foto’s te maken en te filmen.

16:00 uur: Wow, wat is het mooi hier. Ik snap wel waarom iedereen die hier geweest is, zegt dat je een keer naar de Lofoten geweest moet zijn.

Onderweg naar onze kampeerplek nog even naar het Viking-museum geweest. Een reconstructie van een long-house zoals het daar gestaan moet hebben, zo rond 500 A.D.

We zijn nu op de plek waar we vanavond een feest hebben. Aan het strand. Wel koude harde wind uit het Noorden, dus warm is anders. Vanavond lekker aan het bier en barbecue en morgen verder naar Tromsø.

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie