Geen categorie

Dag 3: van Höör naar Nora

By on 9 juni 2018

Goed geslapen in de wilde natuur. Geen last van beren, wilde zwijnen of ander Zweeds gedierte en rond acht uur stonden we met 3 teams klaar om te vertrekken. Op naar het Noorden, maar eerst langs Ryd.

Er moest getankt worden. Een mooi moment voor een kopje koffie en wat lokale koek, maar dan toch door naar Ryd. Onze opdracht van vandaag is om daar op het autokerkhof een auto te vinden van hetzelfde type als waar we mee rijden, of een foto te maken van hoe onze auto er over 50 jaar ongeveer uitziet. We hadden de opdracht van gisteren overgeslagen, dus we moesten vandaag wel even deze meepakken om nog wat punten te halen. Bij het autokerkhof rijden alle teams af en aan om óók de opdracht goed af te ronden.

(Foto volgt)

Vervolgens door naar Jönköping, waar we even wat boodschappen gedaan hebben en langs het Vättern-meer naar het Noorden. Onderweg nog even wat eten. We zijn nog steeds met de andere teams van gisteravond op pad en zoeken vanavond samen een leuke camping.

18.45: Onderweg naar Nora (camping) en bij elke stop even met de hamer de startmotor een tik geven. Als dat blijft werken is er niet veel aan de hand. De auto loopt wel slecht op 95 en 98 is weinig te krijgen, maar waarschijnlijk kan Mathijs nog iets doen met de ontsteking.

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie