Geen categorie

Dag 1: Amsterdam naar Hamburg

By on 8 juni 2018

Vandaag de eerste dag van onze trip gehad. Rond 12:30 zijn we vetrokken vanuit Amsterdam met een auto die bij de start gelijk al haperde. De hitte en het feit dat hij relatief kort stilstond, was een goede reden om niet te starten. Waarschijnlijk Eem startmotor die het begint op te geven.

In het road-book dat we bij de start kregen stond dat we de eerste gewoon snelwegen mochten gebruiken en zijn we met de hele groep richting Hamburg gereden. Onderweg hebben we bij Osnabrück de verkeerde afslag genomen, waardoor we niet bij Bremen in de file terecht kwamen (zoals de meeste andere auto’s) en via Hannover naar Hamburg zijn gereden. Daar kwamen we als eerste aan en hebben we onze eerste dagopdracht uitgevoerd. Een brug over de Elbe op de foto. Vervolgens vanaf Hamburg zonder snelweg door richting Lübeck en om half negen kwamen we aan op onze camping bij Witte Bronnen. Lekker rustig plekje en na een bord Macaroni met Smack en een kop koffie om het caffeïne-tekort aan te vullen en een lekkere warme douche zij we snel ons veel te krappe tentje ingedoken.

Reistijd: 9 uur

Afstand: 650 km.

Weer: 30 graden en een airco-loze auto

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie