Reizen

We zijn er klaar voor!

By on 6 juni 2018

Morgen (7 juni) is het zo ver. We gaan beginnen aan onze roadtrip rond de Baltische zee. Alle spullen zijn verzameld en bijna ingepakt, de auto is er klaar voor en alle papieren zijn geregeld. Morgen vanaf 12:00 uur vertrekken we. We hopen morgen rond Hamburg te eindigen op onze eerste dag en dat zal nog een behoorlijke uitdaging worden zonder snelwegen en GPS. We hebben wel de eerste stukken van de route al ingetekend, maar of we dat ook gaan rijden, zal ook van het roadbook afhangen. Dat krijgen we morgen bij de start uitgereikt.

We zullen proberen iedereen dagelijks via deze blog op de hoogte te houden van onze vorderingen! Nu nog even de laatste spullen in de auto en dan morgen vroeg op weg naar Amsterdam. We hebben er zin in!!

Voor de mensen die precies willen weten waar we zijn: http://www.sac-track.com/#!/bsc-nl-18/3

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie