borto.nl kleding
Reizen

kleding klaar, visum klaar

By on 15 april 2018

opzet voor stickers op onze autoNog anderhalve maand en we stappen in de auto! Inmiddels beginnen alle voorbereidingen concrete vormen aan te nemen. Zo is onze kleding klaar (met dank aan onze hoofdsponsor: we::code) en is het design voor de stickers op de auto afgerond. Ook onze visa voor Rusland zijn aangevraagd en inmiddels door ons ontvangen en de auto is helemaal nagelopen en waar nodig zelfs nog onderdelen vervangen of gereviseerd. Nog een paar kleine zaken die we moeten regelen, maar in grote lijnen zijn we wel klaar voor de reis!

Meer info over onze hoofdsponsor: https://www.wecode.nl

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie