Make-A-Wish Nederland - Levi
Make-A-Wish Nederland - Justin
sponsoring

team borto.nl steunt Make-A-Wish Nederland

By on 5 februari 2018

Hoi, wij zijn Mathijs en Menno en wij steunen Make-A-Wish Nederland. Al jaren hebben wij de wens om een keer met z’n 2-en in een oude Citroën een road-trip te maken. Een avontuur dat we dit jaar in juni gaan meemaken door mee te doen aan de Baltic Sea Circle 2018 – dutch edition. Een rally van 8500km. in onze Citroën BX!

Make-A-Wish Nederland

Onze grote wens gaat uitkomen en we willen graag dat ook de wensen van anderen uitkomen. Zeker de wensen van kinderen die een ernstige of levensbedreigende ziekte hebben! De stichting Make-a-wish maakt het voor kinderen mogelijk om hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan en wil zo kinderen een beetje kracht geven voor de toekomst! Daarom sponsoren wij de stichting Make-A-Wish met onze road-trip!

Doneren

Via de website doneeracties.nl kan je ons helpen met geld ophalen: https://www.doneeractie.nl/team-borto-steunt-make-a-wish/-16736. Als je ons liever op een andere manier helpt met geld inzamelen, neem je dan contact met ons op? Zo heeft one auto héél véél ruimte voor stickers. Een royale donatie kan je als bedrijf dan zomaar een prominente plek op onze bolide, onze website of onze sociale media opleveren!

TAGS
RELATED POSTS
MENNO & MATHIJS
Hengelo, Netherlands

Hoi, Wij zijn Mathijs en Menno. Wij rijden de Baltic Sea Circle 2018 - dutch edition en via deze blog houden we je op de hoogte van onze reis.

make-a-wish

Met onze reis sponsoren we make-a-wish Nederland. Doneer jij ook een bedrag?

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lees hier meer over onze actie